Solveig’s leverer god service, uanset om du skal køre i taxa, minibus, liftbus eller på udflugt i en turistbus. Vi har biler, der snildt kan flytte dig fra A til B – uanset hvilket ærinde du har. Vores chauffører er yderst hjælpsomme og dygtige, så du kan føle dig helt tryg i vores biler – vi leverer god og smilende service, hver gang. Alle udlejningerne er inklusiv chauffører.

Minibusser & liftbusser

Vi har minibusser fra 10-22 personer. Busserne kan indrettes med borde og rundsiddegrupper, og der er monteret udvendig lift, så der er mulighed for at tage kørestole med på tur.

Skal I på tur, er vi behjælpelige med at finde spisesteder, og vi laver gerne morgenkaffen, henter bagerbrød, samt arrangerer en fin platte med pålæg og frugt.

Turistbusser & turistkørsel

Vi har også turistbusser til kørsel i ind- og udland – også med lift til kørestole.

Busserne er fra størrelse 33-57 personer, og vores dobbeltdækker kan rumme 84 personer – og de er alle indrettet med både køkken og toilet. Vi har en fin trailer, hvis der skulle være ønske om mere plads. Ligeså har vi skibokse til turen i bjergene.

Vi står til rådighed, hvis du ønsker hjælp med at arrangere en tur, et spisested eller overnatning, eller har brug for forslag til udflugter – uanset, om det er i ind- eller udland.

Så uanset hvilken slags tur, du har i tankerne, så er vi altid klar på at komme med et godt, uforpligtende tilbud, og hjælpe dig med at få arrangeret den bedste udflugt.

Vores fleksible og dygtige chauffører, og vores brede flåde af busser, minibusser og liftbusser, sikrer dig den mest optimale løsning til prisen.

Husk – Hos Solveig’s er alle kunder VIP-kunder

Kontakt os her, eller ring på 74 84 16 68, og få et godt tilbud.