Heldagstur hvor vi både ser Søndervig Sandskulptur festival og besøger Nygårds Afrika med rundvisning.

Vi starter med kaffe og rundstykker i bussen,og kører til Nygård Afrika,et spændende jagt museum på 400m2 hvor der ses mange store dyr som bla. bøffel,løve,næsehorn og ikke mindst elefanten.

Indehaver og storvildstsjæger Niels Nygård vil fortælle om alle de spændende jagtoplevelser.

Derefter kører vi til Lynge hvor vi spiser frokost.

Turen går videre til Søndervig hvor vi bruger et par timer på at se de smukke sandskulpturer.Årets tema er “magi og troldom”.Træd ind i en fortryllende og magisk verden af trolddom og magi, hvor hekse og troldemænd kæmper side om side på godt og ondt imellem fantasiverdener og blandt mystiske væsner.

40 af verdens dygtigste sandskulptører giver deres bud på en magisk verden skabt af 12.000 tons vestjysk sand. Søndervig Sandskulpturfestival afholdes for 16. år i træk.

Her efter vi kører til Bundsbæk mølle hvor vi nyder en kop kaffe og der vil være mulighed for at se møllen og det smukke område.

“Når I besøger Bundsbæk Mølle, får I en kombineret oplevelse af historie, hygge og natur. Den gamle vandmølle fra 1843 drejer lystigt rundt, mens vandet plasker ned over møllehjulet. På loftet over møllen arbejder mølleren med at male mel, mens hele træværket stemningsfuldt knager under møllehjulets arbejden. Indenfor i de hyggelige møllestuer har møllerfruen kaffe og kagebord klar, som serveres ved de flot dækkede borde.”

pris 695 kr/person

afgangstider er undervejs.

For mere information og tilmelding kontakt 20673600 eller 20275666.